Atomos Ninja Inferno

Atomos Ninja Inferno
De Atomos Ninja Inferno is speciaal ontwikkeld voor gebruikers van de nieuwe Panasonic GH5 en kan 4K opnemen in 60 beelden per seconde.
Excl.BTW
€ 995,00
OF
Beschrijving

Details

De Atomos Ninja Inferno is speciaal ontwikkeld voor gebruikers van de nieuwe Panasonic GH5. Deze recorder kan tot 4K in 60 beelden per seconde opnamen via een HDMI 2.0 verbinding met de GH5. Net als de GH5 neemt de Atomos Ninja Inferno op in 10-bit 4:2:2. Het grote voordeel is dat de Atomos Ninja Inferno de video opslaat in Apple ProRes of Avid DNxHR zodat de bestanden zonder conversie direct gemonteerd kunnen worden in op een Mac of PC.

Wordt er gebruikt gemaakt van de V-Log upgrade op de GH5 dan kan de Ninja Inferno het platte log-beeld uit de GH5 direct omzetten naar een HDR beeld op de Ninja Inferno. Dankzij het extreem heldere beeld van 1500 nits kan de Ninja Inferno 10-bit HDR beelden tonen.

Met behulp van een optionele breakout kabel kunnen twee XLR microfoons, al dan niet met 48 volt fantoomvoeding, worden aangesloten. Een lossen audio recorder is daardoor niet meer noodzakelijk.

In de doos zitten:

  • De Ninja Inferno recorder
  • Eén Master Caddy voor SSD disk
  • 12 volt 3A net adapter
  • Softcase

LET OP: bij deze kit zitten geen accu's en accu lader. Kies hiervoor de De Atomos Ninja Inferno Power kit of de Atomos Ninja Inferno Accessory Kit.

 

Voor meer informatie zie de productpagina van Atomos: https://www.atomos.com/ninja-inferno 

Reviews

Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf je eigen review

You're reviewing: Atomos Ninja Inferno

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Service
Kwaliteit