Tangent

Tangent Wave Ltd is een Engelse firma gespecialiseerd in surface panels voor kleurcorrectie software waaronder Blackmagic Resolve, Autodesk Lustre, Digital Vision en Filmlight. De panels zijn compatible met Microsoft Windows, Apple OSX en Linux. Een aantal van de genoemde software pakketten worden geheel of tangent elelemts detailgedeeltelijk door Socrates geleverd.

De zogenaamde Elements zijn dusdanig van kwaliteit dat ze favoriet zijn bij de meeste coloristen. Hoewel de vier verschillende elementen los verkrijgbaar zijn, kiezen de meeste coloristen voor de complete set. Later losse panels toevoegen aan bestaande panels is niet aan te raden omdat de kans heel groot is dat er kleurverschillen optreden omdat de aluminium behuizing in verschillende baden zijn geanodiseerd.

De Wave dienst als een prima instapmodel om met kleurcorrectie een start te kunnen maken.

Naast de Elements en de Wave is er nog een software versie die op de iPad draait en verwachten we binnenkort de Ripple welke uitblinkt in eenvoud en prijs. Wees als eerste op de hoogte van de beschikbaarheid en volg ons op facebook.com/SocratesAV.